hm jo no !! ale naštěstí od té doby co jsme to řekli učitelce už těch cviků děláme míň ale zase to nechává všechno na poslední chvíli takže nedávno (před prázdninymi) když jsem neměla cvičit tak mi nadával že nebudu klasifikovaná !! :((
(takže mám aspoň dvojku z tv i když někdo chybí víc a je stejně na tom na tv jako já tak má 1 ://)
Diskusní téma: Diskuse
Re: tv
Datum: 22.06.2015 | Vložil: Andrea
tv
Datum: 22.06.2015 | Vložil: Simca
Nesnasim TV protoze dava uchzlny cviky ucitel je asi uchyl ci pedofil lol:D
Re: Re: 12.června 2015
Datum: 21.06.2015 | Vložil: Linda
:///// kdybyste zazili jak je to ... :/// Behat 5 kolecek, pak jsem necitila ani nohy :.( (ivet ty bys to nevydrzila) (andrej ty by ses zabila, myslim jako ze ti bude spatne) !!! A nikoho to tez nezajima, treba vlada ma neco s kotnikem nebo tak.., a ucitelovi to nezajima, ty An mas Astma a jemu to nezajima, nikola si malem zlomila ruku a on s tim ze to je jen trosku a co kdyz se nekdo zabije? Asi jemu to je stejne fuk! (srr ze pisu bez hackamy a carkami) :D
Re: 12.června 2015
Datum: 18.06.2015 | Vložil: Ivetka
Ja vim An ja davala panu ucitelovi take listecek od doktorky ze nesmim behat. A je mu to fuk. Nebo jeste neco minule jsme behali v telocvicne. A ja se musela plazit tam a naspatek, protoze si myslel ze jsem nedobehla az nakonec a pritom dobehla !!
12.června 2015
Datum: 12.06.2015 | Vložil: Andrea
Dobrý (s toho těláku) ? Mě je teda špatně a trochu mě bolí hlava asi s toho sluníčka a mám vztek na TV ale to asi nejsem sama :,( ://
Teda tento rok se mi tělocvik pěkně zhnusil, kor když mám zdravotní problémy a nikoho to nezajmá ani když přinesu papír od doktorky že se nesmím namáhat !!
joooo
Datum: 10.06.2015 | Vložil: Andrea
Já se tak Těšíím do Libochooovvviiiicc :D ale budu si muset vzít blipytlik a v příbadě kinedril :D ://
...
Datum: 07.06.2015 | Vložil: Andrea
Nechápu proš máme 32 hlasů když nás je ve třídě asi 23 nebo 25 :D