Diskusní téma: Diskuse

Re: Re: Re: tv

Datum: 22.06.2015 | Vložil: Andrea

no ale Pešťák chyběl 1000 víc než já !! :P

Re: Re: Re: Re: tv

Datum: 28.06.2015 | Vložil: Linda

:DDDDDDDDD tak ale ona je mnohem lepsi nez t, a chybela hodne predtim, ted uz se bohuzel nepocita protoze jsou uzavrene znamky :PPP, ja jsem predtim vydela seznam kdo chyby tolik a tolik hodin ale uz si to nepamatuju, ale asi tam mas taky hodne :DDDDDDDDD stefan ma skoro nejvic kamosko ^^

12.června 2015

Datum: 12.06.2015 | Vložil: Andrea

Dobrý (s toho těláku) ? Mě je teda špatně a trochu mě bolí hlava asi s toho sluníčka a mám vztek na TV ale to asi nejsem sama :,( ://
Teda tento rok se mi tělocvik pěkně zhnusil, kor když mám zdravotní problémy a nikoho to nezajmá ani když přinesu papír od doktorky že se nesmím namáhat !!

Re: 12.června 2015

Datum: 18.06.2015 | Vložil: Ivetka

Ja vim An ja davala panu ucitelovi take listecek od doktorky ze nesmim behat. A je mu to fuk. Nebo jeste neco minule jsme behali v telocvicne. A ja se musela plazit tam a naspatek, protoze si myslel ze jsem nedobehla az nakonec a pritom dobehla !!

Re: Re: 12.června 2015

Datum: 21.06.2015 | Vložil: Linda

:///// kdybyste zazili jak je to ... :/// Behat 5 kolecek, pak jsem necitila ani nohy :.( (ivet ty bys to nevydrzila) (andrej ty by ses zabila, myslim jako ze ti bude spatne) !!! A nikoho to tez nezajima, treba vlada ma neco s kotnikem nebo tak.., a ucitelovi to nezajima, ty An mas Astma a jemu to nezajima, nikola si malem zlomila ruku a on s tim ze to je jen trosku a co kdyz se nekdo zabije? Asi jemu to je stejne fuk! (srr ze pisu bez hackamy a carkami) :D

joooo

Datum: 10.06.2015 | Vložil: Andrea

Já se tak Těšíím do Libochooovvviiiicc :D ale budu si muset vzít blipytlik a v příbadě kinedril :D ://

...

Datum: 07.06.2015 | Vložil: Andrea

Nechápu proš máme 32 hlasů když nás je ve třídě asi 23 nebo 25 :D

Re: ...

Datum: 08.06.2015 | Vložil: Linda

A jo xDDDDDDDDDDD

jennn taaakkk

Datum: 04.06.2015 | Vložil: Linda

jeeee jsem tu taky
To je co

Jen tak

Datum: 04.06.2015 | Vložil: Iveta