Já jsem v Chorvatsku už od čtvrtka do soboty a město je drveník už se mi to krátí zítra jedeme do mostu a do mostu prijedeme v sobotu o půlnoci cca :D
Diskusní téma: Diskuse
Re: Prázdniny
Datum: 24.07.2015 | Vložil: Pepa Jahoda
Re: Prázdniny
Datum: 19.07.2015 | Vložil: Andrea
Byla jsem na Slovensku v Podhájské v lááázníích :D :P
Prázdniny
Datum: 13.07.2015 | Vložil: tř. uč.
Tak jak trávíte prázdniny?
PRAZDNINY
Datum: 29.06.2015 | Vložil: Iveta
Kdo se tesi na prazdniny ?? :-)
Re: Re: ŠATNY
Datum: 28.06.2015 | Vložil: Linda
a za 2 dny uz jsou hura prazdniny, An uz na to nemysli ;) mame prece prazdniny, pojedeme kazdej nekam doprcic ..atd tak si to uzij, jestli budeme porad myslet na nej tak si ty prazd. neuzijem (nejak tak) :DDD ;)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Re: ŠATNY
Uz D*z h*bu, nic tim nevyresime :<<<<
To by melo uz stacit nebo budes mit prusvyh, my nejsme ucitelove, tak si na ne nemuzeme dovolit :((( huhu
ŠATNY
Datum: 26.06.2015 | Vložil: Andrea
Ale taky hodně nesnáším když nám (holkám) otvírá před klukama dveře od šaten a kouká na nás !!!
Re: Re: Re: Re: tv
:DDDDDDDDD tak ale ona je mnohem lepsi nez t, a chybela hodne predtim, ted uz se bohuzel nepocita protoze jsou uzavrene znamky :PPP, ja jsem predtim vydela seznam kdo chyby tolik a tolik hodin ale uz si to nepamatuju, ale asi tam mas taky hodne :DDDDDDDDD stefan ma skoro nejvic kamosko ^^
Re: Re: Re: tv
Datum: 22.06.2015 | Vložil: Andrea
no ale Pešťák chyběl 1000 víc než já !! :P
Re: Re: tv
Datum: 22.06.2015 | Vložil: Linda
An on te nenadaval jednom to rikal. ;) (i me) hele nejsem na tvem miste a mam take 2, jsem chybela min o hodne nez vy.. (JAKO TV MAM MOC RADA ALE NESNASIM TV KVULI TOMU ZE NAS UCITEL JE uchyl :D) coz to nemam moc rada :<. Ja jsem bojovala 1 z TV a on mi rekl ze jestli nechci mit 2 tak si nemam zapominat veci, ale ja za to nemuzu pospichala jsem do skoly, i kdyz to byla moje chyba ze jsem vstavala pozde ale ja za to fakt nemuzu :D me se vzdycky nechtelo vstavat brzo tak ze...
U tebe An bych si fakt zaslouzila 2, bud rada ze jsi nedostala 3 :')). Priznavam ze posledni dobou jsi chybela na TV hodne (coz se nezlob), ale ty za to nemuzes nu.., mas zdravotni problemy, tak to me moc mrzi ale on hodnocuje i jak rychle bezime jak cvicime, asi jo.. Ja ho stejne nemusim :p protoze to nikomu nezajima ze to holkam jako mi dela. :/// no jo no :'/