Diskusní téma: Diskuse

Re: Prázdniny

Datum: 24.07.2015 | Vložil: Pepa Jahoda

Já jsem v Chorvatsku už od čtvrtka do soboty a město je drveník už se mi to krátí zítra jedeme do mostu a do mostu prijedeme v sobotu o půlnoci cca :D

Datum: 24.07.2015 | Vložil: Vládá a Lukáš Smolík

Dobrý den p. učitelko,
my jsem se vrátili u Chorvatska - Starigrad Paklenica kousek od Zadaru, byli jsme tam na dovolené na 14. dní, krásné počasí, teda až moooc teplo.
Ale co jsme si užili bylo, že jsme byli na výletě lodí, kde se natáčel Vinnetou--Plitvická jezera, tam jsme se koupali v kańonu, kde byla úplně krásně průzračná voda.
Ted už nás čeká chalupa v Milostíně s rodinou.
Zdravíme celou třídu a užívejte prázdniny, už se na vás těšíme.

Datum: 06.09.2015 | Vložil: Natálie

Dobrý den paní učitelko,já se omlouvám že otravuji ale nevim jak vam jinak napsat chci se vas zeptat zitra mame i parlament a i 8hod??

PRAZDNINY

Datum: 29.06.2015 | Vložil: Iveta

Kdo se tesi na prazdniny ?? :-)

ŠATNY

Datum: 26.06.2015 | Vložil: Andrea

Ale taky hodně nesnáším když nám (holkám) otvírá před klukama dveře od šaten a kouká na nás !!!

Re: ŠATNY

Datum: 28.06.2015 | Vložil: Linda

Uz D*z h*bu, nic tim nevyresime :<<<<
To by melo uz stacit nebo budes mit prusvyh, my nejsme ucitelove, tak si na ne nemuzeme dovolit :((( huhu

Re: Re: ŠATNY

Datum: 28.06.2015 | Vložil: Linda

a za 2 dny uz jsou hura prazdniny, An uz na to nemysli ;) mame prece prazdniny, pojedeme kazdej nekam doprcic ..atd tak si to uzij, jestli budeme porad myslet na nej tak si ty prazd. neuzijem (nejak tak) :DDD ;)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

tv

Datum: 22.06.2015 | Vložil: Simca

Nesnasim TV protoze dava uchzlny cviky ucitel je asi uchyl ci pedofil lol:D

Re: tv

Datum: 22.06.2015 | Vložil: Andrea

hm jo no !! ale naštěstí od té doby co jsme to řekli učitelce už těch cviků děláme míň ale zase to nechává všechno na poslední chvíli takže nedávno (před prázdninymi) když jsem neměla cvičit tak mi nadával že nebudu klasifikovaná !! :((

(takže mám aspoň dvojku z tv i když někdo chybí víc a je stejně na tom na tv jako já tak má 1 ://)

Re: Re: tv

Datum: 22.06.2015 | Vložil: Linda

An on te nenadaval jednom to rikal. ;) (i me) hele nejsem na tvem miste a mam take 2, jsem chybela min o hodne nez vy.. (JAKO TV MAM MOC RADA ALE NESNASIM TV KVULI TOMU ZE NAS UCITEL JE uchyl :D) coz to nemam moc rada :<. Ja jsem bojovala 1 z TV a on mi rekl ze jestli nechci mit 2 tak si nemam zapominat veci, ale ja za to nemuzu pospichala jsem do skoly, i kdyz to byla moje chyba ze jsem vstavala pozde ale ja za to fakt nemuzu :D me se vzdycky nechtelo vstavat brzo tak ze...
U tebe An bych si fakt zaslouzila 2, bud rada ze jsi nedostala 3 :')). Priznavam ze posledni dobou jsi chybela na TV hodne (coz se nezlob), ale ty za to nemuzes nu.., mas zdravotni problemy, tak to me moc mrzi ale on hodnocuje i jak rychle bezime jak cvicime, asi jo.. Ja ho stejne nemusim :p protoze to nikomu nezajima ze to holkam jako mi dela. :/// no jo no :'/

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Přidat nový příspěvek

Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode